2010-09-26
 15:17:02

redan söndag

Det är redan söndag och de känns som att veckorna går föööör fort. Man hänger knappt med längre, iaf inte jag ^^
Sitter hos min älskling nu och ska snart åka med Alex och Caw till Skärholmen, för en liten shopping runda.
Har spenderat hela helgen med min älskling och satt barnvakt i lördags med honom åt mina småsyskon Ellie och Andreas, skit mysigt va det! Satt och ritade och gjorde pärlplattor tillsammans, och tittade på nicke nyfiken.
I fredags åkte jag och Lina till haninge för att fixa våra naglar. Mina vart KAOS! och hennes vart skit fina. BLÄÄ
Lite sen uppdatering jag vet, men bättre sent än aldrig.
CIAO
2010-09-22
 09:17:24

Onsdag,

Skolan idag, satt en as läskig alkis på busshållplatsen imorse. Skabb som fan va han! Bussen va as sen, så kom nästan försent.
Mötte Therese innan skolan och träffa Asp också. Sen skynda upp på lektion.
Nu sitter jag på lektionen och fick veta att jag är ledig på fredag, DE GILLAS!
Nu ska vi prata me läraren typ -.-
BAJS! xD

CIAO

2010-09-20
 21:01:42

måndag...

Så jävla dålig dag :(
Åkte från min älskade pojke imorse till praktiken som ja e tvingad till att dra till, trots att jag inte redigt är frisk.
Har varit på bättringsvägen nu ett tag men har ändå inte blivit helt frisk eller helt okej för den delen heller. Känner mig så hängig och trött hela jävla tiden :(
Så tvingades som sagt till praktiken imorse och trots att jag köpte en långärmad tröja så frös jag arslet av mig. Varit en isbit hela dagen eftersom det är så jävla kallt i butiken. Och inte får man ha tjocktröja på sig heller. Så näsan började rinna som fan igen och halsen krånglar igen. Så va fokuserad på att försöka hålla mig varm istället för att hålla koll på saker runt omkring mig, så när en kund kom fram och frågade om hjälp blev jag skit rädd!
Så fick åka hem tidigare, och har frysit som fan hemma också trots att jag satt i de varmaste/kvavaste rummet i lägenheten. Så kokade mig själv i ett as varmt bad med musik och läste lite ur min bok som jag fortfarande inte läst ut -.- haha måste fan ta och läsa ut den nu så jag kan börja på en ny :D
Har ont i hela kroppen och är seg som jag vet inte vad. Tankar den andra och tredje spy kids filmen så ska nog se någon av dom ikväll innan jag sover. Har faktiskt tänkt på en sak, filmer är så jävla mycket roligare om man tittar på dom när man är trött/innan man ska sova, just för att man oftast är så jävla övertrött så allt blir så jävla mycket roligare :'D haha. Är hungrig som fan! Kanske sak ta en till skål med nesquiq och ta mitt penicillin och mitt p-piller som jag glömt ta (ops :$)
Btw, SNART LEVLAR JAG PÅ MARKET STREET! Wihihihihihi :D
<-- (längtar tillbaka till min fri stad<3)
CIAO :* <3
2010-09-18
 14:17:03

Lördag,

Fan det är redan lördag och halva dagen har gått.
Igår va det skola och sen till Lina för att hjälpa henne att locka håret, och låna ut ett par jeans till henne. Och efter de drog jag hem till min älskling.
Igår blev också min gamla klasskompis Elias pappa till en liten Valentino :D Är så jävla avundsjuk! :( Så grattis till Elias och Jennifer till eran lilla prins.
Idag har jag inte gjort så mycket, vaknat, spelat och ätit frukost. Men ska väl hoppa in i en dusch och fixa mig tills ikväll då jag och Alex ska iväg på par middag (hur vi nu ska ta oss dit är ett annat problem xD)
Vet inte ens vad jag ska ha på mig eller något.. :( BAJS!
Ciao
2010-09-16
 21:02:45

Torsdag,

Skolan började 20 över 8 och slutade halv 12 ist för senare. De tackar man aldrig nej till.
Spenderat dagen med Lina min älskade vän! UNDERBART!
Men nu ska jag sova efter massa svordommar om att de inte går att locka med min plattång -.-'
Aja packa lite saker till Alex som ja ska till imorn, och sen kolla film och sova ^^
PUSS!
2010-09-13
 21:30:44

snälla,

Sluta försöka vara något du inte är.
2010-09-13
 13:47:36

Depp mode, klagar av mig!

Min blogg suger, ingen kommenterar eller läser den längre, livet är piss atm. Bor praktiskt sätt inne på toaletten ett x antal timmar varje dag. Är ständigt kissnödig. Praktiken är dumma i huvudet. Jag vill ha ett jobb, jag vill ha pengar, vill tatuera mig NU! Vill göra en sleeve. Vill vara frisk. Vill fixa om mina naglar.
Vill göra om min bloggdesign. folk är idioter. Vill ha fler vänner att umgås med.
Varför kan inte toalett ringen vara mjukare, så man slipper få skit ont i röven för att man e tvungen att sitta på den i timmar..?
Praktik poolen är idioter!

Fan va jag är trött på allt just nu, vill isolera mig från omvärlden och bara försvinna för ett tag tills jag mår bättre igen.
2010-09-12
 10:24:51

Fyfan,

Fyfan säger jag bara, jag orkar inte med den här skiten längre. Kan de inte bara ta och bli bra typ.. NU!?
Vaknade av att ja va kissnödig vid typ 8 och har spenderat tiden sen dess inne på toan med min underbara bärbara som finns där för mig! Åh ja älskar dig så mycket min underbara dator! haha
Tack till Elias som snackat med mig i iallafall en timme! Sitter och känner av hungern nu också :( faan.
Åhhh ja orkar inte med detta längre!!!!!!! :'(
hoppas verkligen ja får min kallelse SNART!

2010-09-10
 22:45:05

FAN FAN FAN!

Vad ska jag ta mig till..?
Trodde ja fått en urinvägsinfektion eller något i onsdags, men märkte att ja kissade blod. (wtf ?)
Så tog urinprov dagen efter (torsdag) och fick dra till vårdcentralen, inte så mycket att göra åt de, 150 kronor fattigare och bara mer förvirrad. Ska tydligen få en kallelse till Sabbatsberg (som visa sig vara ett sjukhus? aldrig hört talas om) och att ja ska få göra en cyscopi eller vad de nu hette :s låter läskigt och wierd som fan, men de ska väl gå bra.
Så kissade normalt utan smärtor och allt i torsdags och hela dagen idag, tills nu!
De svider som fan när man kissar och de kommer bara ynka droppar, och ja börjar nästan gråta av smärtan liksom. Vad fan kan de vara för fel? Det har inget med näringsbrist eller vätskebrist att göra, så vafan kan de komma ifrån? eftersom jag va bra igår och hela dagen idag typ?
Vafan ska jag göra? Att ringa vårdguiden nu kanske är lite sent.. Vill inte åka in till akuten och så kan dom inte göra något iallafall, och få en räkning på 200 spänn eftersom jag har 10 spänn kvar fram tills den 25te.
BAJS PÅ DETTA! :'( vill inte ha den här skiten längre! BUBUHUUUU!
2010-09-10
 21:05:40

Fredag,

Det är fredag, skolan va skit seg, träffa Lina och Jasmina iallafall. Åkte till Alex efter skolan och har inte gjort så jätte mycket. Han åkte till Conny på fest eller vad det va. Skulle egentligen med men jag kände mig inte pepp och ja i praktiskt sätt bor på toan fortfarande. Så känns inte så kul att dra på fest och bo inne på toan för att man e kissnödig hela tiden.
Så nu har ja precis tittat klart på tråkiga idol, tycker det va sååå mycket roligare att titta på de förr. Då såg man iallafall fram emot att se på det. Fast det var en del som hade jävligt bra röst, så ja rös.
Funderar på att köra en björne och bosätta mig på toan med bärbara. Då slipper ja ju springa mellan rummet och toaletten hela tiden (Y)
Har ju film och allt möjligt på datorn, och så finns de el uttag så ja kan ladda datorn xD
Aja får väl se när kissnödigheten tar över. Och nu ska ja se på film på tv´n.
Och vänta på att min pojke ska komma hem.
CIAO
2010-09-09
 22:39:27

bajs

Bajsar på blogg atm, ska fixa en ny. så ciaaao
2010-09-05
 22:59:17

OUUUAAAAHHHHH!

Kommer inte kunna sova i älsklings säng inatt om vi inte byter lakan, eftersom en spindel klättrade på mig nyss där :'( åhååhåååååå, höll på att börja gråta :( buhu.